دکتر محمد رییسزاده در گفتوگو با خبرنگار «سلامت» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، افزود: از ابتدای سال تاکنون سازمان بسیج جامعه پزشکی با همکاری سایر نهادهای ذیربط، 15 بیمارستان صحرایی در مناطق محروم کشور راهاندازی و به ویزیت و درمان رایگان بیماران نیازمند مبادرت ورزیده است.
به گفته وی برپایی بیمارستانهای صحرایی نیازمند مساعدت و هماهنگی با نهادهایی چون هلال احمر، بسیج سازندگی، کمیته امداد و همچنین وزارت بهداشت است.
رییس سازمان بسیج جامعه پزشکی با بیان اینکه مکان برپایی بیمارستانهای صحرایی در کمیسیونهای خاصی توسط نهادهای یاد شده مشخص میشود، گفت: پیش از برپایی بیمارستانهای صحرایی یک تیم متخصص به منطقه اعزام میشود و در مورد بیماریهای موجود در آن منطقه تحقیقاتی را انجام میدهد و مشخص میکند که چه بیماریهایی در آن محدوده وجود دارد تا متخصص و داروهای مورد نیاز به منطقه ارسال شود.
رییسزاده محدودیتهای تهیه دارو برای برخی بیماران خاص به دلیل تحریمها و عدم هماهنگی سازمانهای مرتبط برای برپایی بیمارستانهای صحرایی را دو مشکل عمده این طرح برشمرد.
وی ادامه داد: مدت برپایی بیمارستانهای صحرایی یک هفته است و بیمارانی که امکان درمان در این مدت را در بیمارستانهای صحرایی پیدا نمیکنند به بیمارستانهای معین شهرستانها ارجاع و در آنجا معالجه خواهند شد.
منبع : خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)