گمانه زنی برای معرفی سیزدهمین وزیر بهداشت/ گزینه های جدید روی میز روحانی

به گزارش خبرنگار مهر، در حالی که تا چندی قبل صحبت از گزینه هایی همچون مسعود پزشکیان، علیرضا مرندی، ایرج فاضل، صلاحدین دلشاد، رضا ملک زاده، سید محود طباطبایی و علیرضا زالی مطرح بودند، اخیرا نیز چند اسم جدید به این گزینه ها اضافه شده است.

دکتر علی نوبخت فوق تخصص نفرولوژی (بیماریهای کلیوی)، یکی از گزینه های جدید وزارت بهداشت است. او برادر محمدباقر نوبخت، سخنگوی ستاد حسن روحانی است.

علی نوبخت در حال حاضر دبیر انجمن پیوند اعضا بوده و از جمله چهره های شناخته شده حوزه سلامت است که در سالهای سال است در نظام سلامت فعالیت می کند.

دکتر ایرج حریرچی متخصص جراحی عمومی، یکی دیگر از گزینه های اضافه شده به لیست قبلی برای وزارت بهداشت است.

حریرچی، ریاست مركز تحقيقاتي بيماريهاي پستان (74 تا 78)، عضو شوراي مركز تحقيقاتي تروما از سال 79، رئيس جهاد دانشگاهي علوم پزشكي تهران در سالهای 70 تا 78، و معاونت پشتيباني دانشگاه علوم پزشكي تهران را در کارنامه خود دارد.

دکتر محمدرضا ظفرقندی جراح عمومی و فوق تخصص جراحی عروق، نیز در لیست وزرای پیشنهادی بهداشت، درمان و آموزش پزشکی قرار دارد.

ظفرقندی عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران است که سابقه یک دوره ریاست سازمان نظام پزشکی را در کارنامه خود دارد.

از بعد از پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون شاهد حضور 12 وزیر بهداشت بوده ایم. دكتر كاظم سامي نخستين فردي بود كه به وزارت بهداري وقت تکیه زد. وي متخصص روانپزشكي بود و از بهمن 57 تا آبان 58  مسئوليت وزارتخانه را عهده دار شد. بعد از او دكتر موسي زرگر جراح عمومي دومين وزير بهداشت بود. سپس دكتر هادي منافي سومين وزير بهداشت شد كه از آذر ۵۹ تا مرداد 63 در این سمت حضور داشت. دكتر سيد عليرضا مرندي چهارمين وزير بهداشت پس از انقلاب بود. البته مرندی 2 بار در این مسند حضور داشت که بار اول از مرداد 63 تا شهريور 68 بود. دكتر ايرج فاضل فوق تخصص جراحي عروق پنجمين وزير بهداشت و دكتر رضا ملك‌زاده نیز ششمین وزیر این وزارتخانه بودند. عليرضا مرندي بار ديگر به وزارت بهداشت راه مي‌يابد و دومين دوره وزارت وي از مرداد 72 تا شهريور 76 بود. دكتر محمد فرهادي پس از مرندي به وزارت بهداشت راه يافت. به دنبال او دكتر مسعود پزشكيان وزیر بهداشت شد و پس از آن دکتر كامران باقري لنكراني فوق تخصص گوارش و كبد به عنوان وزير بهداشت دولت نهم مشغول به کار شد. سپس، دکتر مرضیه وحیددستجردی به عنوان وزیر بهداشت دولت دهم معرفی شد که پس از مشکلات ارز دارو، از این سمت برکنار و دکتر محمدحسن طریقت منفرد به عنوان دوازدهمین وزیر بهداشت بر این مسند قرار گرفت. حالا مجلس شورای اسلامی منتظر معرفی وزیر پیشنهادی حسن روحانی برای وزارت بهداشت است.

 

 

منبع : http://www.mehrnews.com



اخبارسلامت ایمنی و محیط زیست‌ HSEسیزدهمین وزیر بهداشتوزارت بهداشتدانشگاه علوم پزشكي تهران


نام *

دیدگاه شما *

  برای ارسال دیدگاه بدون نیاز به تایید، ابتدا وارد شوید یا ثبت نام کنید.

  دیدگاه‌ها

هیچ نظری ثبت نشده است. اولین نظر را شما بدهید.

9006

تعداد اعضا

9469

بازدید امروز

5946

بازدید دیروز

7

متخصصین آنلاین

1516

میهمان آنلاین

25354428

کل بازدیدها

تماس با ما

نام *

ایمیل *

متن پیام *

ارسال

نرم افزار اندروید سایت

مجوزها

logo-samandehi
مرجع متخصصان سلامت ایمنی و محیط زیست HSEEXPERT Copyright © 2011- "HSEEXPERT.com" . All rights reserved. Designed by TAMDATA