تشخیص به هنگام بیماری های عصبی با بررسی عملکرد مسیرهای بینایی رنگ

یک متخصص علوم اعصاب گفت: با بررسی عملکرد سه مسیر بینایی رنگ می توان بیشتر بیماری های سیستم اعصاب مرکزی را در مراحل اولیه تشخیص داد.

دکتر علی یونسی در گفت وگو با خبرنگار ایسنا منطقه دانشگاه علوم پزشکی تهران، گفت: انسانها نسبت به سایر پستانداران توانایی تشخیص رنگها را دارند. سه مسیر مختلف در بینایی رنگ وجود دارد که هر کدام از شکل سلولها با هم متفاوت است. تقریبا در تمام بیماری های عصبی یکی از این مسیرها آسیب می بینند. با انجام آزمایش و بررسی عملکرد این مسیرها می توان به بیماری در مراحل اولیه آن پی برد.

وی گفت: بسیاری از اوقات بیماری با علایم ملایمی مانند افسردگی همراه است و نمی توان آن را از بیماری مانند ام اس تشخیص داد ولی با بررسی عملکرد این مسیرها می توان به قطعیت آن پی برد.

یونسی تصریح کرد: دور سلولهای عصبی یک لایه چربی به نام میلین پوشیده شده است و مقدار آن در سلولهای مختلف متفاوت است برخی از این سه مسیر دارای میلین کم و برخی دارای میلین زیاد هستند، مصرف شیشه باعث می شود سلولهای نازک و دارای میلین کم زودتر آسیب ببینند و می توان تشخیص داد که فرد چه مدت است که شیشه مصرف می کند.

این متخصص علوم اعصاب اظهار کرد: تحقیقات در زمینه تشخیص بیماری ها از روی این سه مسیر بینایی رنگ در کشورمان و سایر کشورها در حال انجام است. با بررسی عملکرد مسیرهای انتقال اطلاعات چشم به مغز می توان بیشتر بیماریهای سیستم اعصاب مرکزی را تشخیص داد.



بیماریبیماری عصبیبیماربیمارستاندرمانداروبینایی رنگچشمبیناییسلامتبهداشتدانشگاه علوم پزشکی تهران


نام *

دیدگاه شما *

  برای ارسال دیدگاه بدون نیاز به تایید، ابتدا وارد شوید یا ثبت نام کنید.

  دیدگاه‌ها

هیچ نظری ثبت نشده است. اولین نظر را شما بدهید.

8888

تعداد اعضا

12131

بازدید امروز

11512

بازدید دیروز

9

متخصصین آنلاین

5165

میهمان آنلاین

25289630

کل بازدیدها

تماس با ما

نام *

ایمیل *

متن پیام *

ارسال

نرم افزار اندروید سایت

مجوزها

logo-samandehi
مرجع متخصصان سلامت ایمنی و محیط زیست HSEEXPERT Copyright © 2011- "HSEEXPERT.com" . All rights reserved. Designed by TAMDATA