کتمان ابتلا به کرونا و عواقب ناخوشایند آن

در روزهای کرونایی، مردم رفتارهای گوناگونی در مواجهه با این ویروس از خود نشان می‌دهند که یکی از این رفتارها، اصرار به عدم ابتلا به کرونا علیرغم بروز علائم در آنها، می‌باشد.
 
در این رابطه متخصص بیماری‌های عفونی و گرمسیری دانشگاه علوم پزشکی بندرعباس، در گفت‌وگو با تسنیم گفت: متاسفانه در حال حاضر جبهه گیری شدیدی در مقابل کرونا، بین برخی مردم وجود دارد که به شدت مایل هستند در صورت علامت دار شدن، اظهار کنند که به کرونا مبتلا نیستند.
 
پریوش داوودیان ادامه داد: این افراد یا کاملا اصرار دارند که بدلیل باد کولر، سرماخوردگی یا آنفولانزا، علائم در آنها بروز کرده یا در صورت باور ابتلا به این بیماری، به کسی نمی‌گویند که کرونا دارند.
 
رئیس مرکز تحقیقات بیماری‌های عفونی و گرمسیری هرمزگان، اظهار کرد: این نوع رفتار در مواجه با کرونا بسیار اشتباه است و هم برای خود فرد و هم برای سایر افراد و اجتماع می‌تواند مشکل ساز باشد.
 
وی اضافه کرد: هنگامی که فرد مبتلا، به این باور غلط رسیده باشد، خود را قرنطینه خانگی نمی‌کند و با خیالی راحت در اجتماع حضور پیدا می‌کند و موجب انتقال ویروس کرونا به افراد دیگر و حتی خانواده‌اش می‌شود.
 
متخصص بیماری‌های عفونی و گرمسیری دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، تاکید کرد: موارد متعددی در بیمارستان مشاهده می‌کنیم که ابتدا علائم خفیف داشته‌اند اما بدلیل کتمان ابتلا به کرونا، به پزشک مراجعه نکرده و در ادامه دچار علائم حاد بیماری یا حتی مرگ، شده‌اند.
 
 
 
 
وی ضمن اشاره به اینکه بسیاری از افراد بیماری را با علائم خفیف یا بدون علامت پشت سر می‌گذارند، ادامه داد: با توجه به اینکه مشخص نمی‌باشد کدام افراد در وضعیت وخیم بیماری قرار می‌گیرند، باید تمام افراد مشکوک به کرونا اصول بهداشتی را رعایت کنند.
 
رئیس مرکز تحقیقات بیماری‌های عفونی و گرمسیری هرمزگان، افزود: در اکثر افراد علائم کرونا شبیه به آنفولانزا و سرماخوردگی می‌باشد اما این شباهت نباید باعث شود ابتلا به کرونا در این افراد نادیده گرفته شود.
 
داوودیان تصریح کرد: هر کدام از علائم سرفه، گلودرد، تب، عطسه و آبریزش بینی، سردرد طولانی و بی سابقه، خستگی و بی حالی، تنگی نفس، اسهال و استفراغ، تهوع، از دست دادن حس بویایی و چشایی و درد قفسه سینه، میتواند نشانه‌ای از ابتلا به کرونا باشد.
 
وی تاکید کرد: در این شرایط هر کس علائم سرماخوردگی و آنفولانزا هم داشت، حتماً باید احتمال ابتلا به کرونا را در نظر بگیرد و مراقبت‌های لازم را انجام دهد و مواظب باشد بیماری و علائم شدید‌تر نشود و همچنین اصول بهداشتی و قرنطینه خانگی را برای جلوگیری از انتقال ویروس به سایر افراد رعایت کند.
 
داوودیان خاطرنشان کرد: اگر حتی فرض را بر ابتلا به آنفولانزا و سرماخوردگی هم بگذاریم، فرقی نمی‌کند زیرا برای جلوگیری از شیوع این بیماری‌ها نیز استفاده از ماسک، ضدعفونی دست‌ها و رعایت فاصله مناسب ضروری است.
 
 
 
4030
 


اخبار کروناتست PCRکرونا در ایرانماسکمن ماسک میزنمکووید 19COVID 19کروناکرونا ویروسویروس کروناcorona virusاخبار سلامتسامانه 4030


نام *

دیدگاه شما *

  برای ارسال دیدگاه بدون نیاز به تایید، ابتدا وارد شوید یا ثبت نام کنید.

  دیدگاه‌ها

هیچ نظری ثبت نشده است. اولین نظر را شما بدهید.

9001

تعداد اعضا

2803

بازدید امروز

5946

بازدید دیروز

8

متخصصین آنلاین

54

میهمان آنلاین

25347762

کل بازدیدها

تماس با ما

نام *

ایمیل *

متن پیام *

ارسال

نرم افزار اندروید سایت

مجوزها

logo-samandehi
مرجع متخصصان سلامت ایمنی و محیط زیست HSEEXPERT Copyright © 2011- "HSEEXPERT.com" . All rights reserved. Designed by TAMDATA