رفع تدریجی محدودیت‌ها در اروپا با کاهش سرعت شیوع کرونا

در اولین قدم کاهش محدودیت‌ها در دانمارک قرار است مدارس و مراکز مراقبت‌های روزانه‌ی این کشور از تاریخ ۱۵ آوریل بازگشایی شوند و نروژ نیز همین اقدام را پنج روز بعد از آن صورت خواهد داد.
 
دانمارک در تاریخ ۱۱ مارس با تعطیلی مدارس، مراکز روزانه، رستوران‌ها، کافه‌ها، سالن‌های بدنسازی و باشگاه‌ها و مرزهای خود به اولین کشور اروپایی تبدیل شد که قرنطینه اعمال کرد.
 
مته فردریکسن، نخست وزیر دانمارک ضمن اعلام نیاز به احتیاط اعلام کرد این اقدامات مانند راه رفتن روی بند است، در صورتی که بسیار آهسته پیشروی کنیم، امکان سقوطمان وجود دارد و در صورتی که سریع برویم، امکان اشتباه کردنمان افرایش می‌یابد. از این رو باید در برداشتن محدودیت‌ها بسیار محتاطانه عمل کنیم.
 
به گفته وی در صورتی که دانمارک بسیار سریع به حالت پیش از قرنطینه بازگردد، احتمال شیوع دوباره و افزایش‌ مبتلایان به کووید-۱۹ وجود دارد که در این صورت مقامات مجبور به اعمال دوباره‌ی قرنطینه خواهند شد.
 
سایر محدودیت‌ها از جمله ممنوعیت تجمع بیش از ۱۰ نفر حداقل تا ۱۰ مه ادامه خواهد داشت و تجمعات بزرگ‌تر تا ماه اوت مجاز نخواهد بود.
 
دانمارک تاکنون ابتلای ۵۰۷۱ نفر را به کووید-۱۹ اعلام کرده که از این میان ۲۰۳ نفر جان خود را از دست داده‌اند.
 
شمار قربانیان یک روزه‌ی ناشی از کروناویروس در دانمارک در یک‌شنبه به ۷ نفر رسید که نسبت به ۱۴ نفر ثبت شده در روز شنبه و ۱۸ نفر ثبت شده در روز جمعه کاهش داشته است. همچنین شمار مبتلایان جدیدی که در بیمارستان بستری می‌شوند نیز در این کشور کاهش یافته است.
 
نروژ نیز قصد دارد ممنوعیت سفرهای خانواده‌ها را که در تاریخ ۲۰ آوریل در این کشور بسیار رایج است، لغو کند. همچنین به آرایشگاه‌ها و سایر مشاغلی که جهت مقابله با شیوع کروناویروس تعطیل شده بودند، گفته شده می‌توانند به زودی مجدداً آغاز به کار کنند.
 
ارنا سولبرگ، نخست‌وزیر نروژ پس از کاهش مبتلایان جدید در کنفرانس خبری از این اقدامات خبر داده و اعلام کرد با توجه به مهار حدودی شیوع کروناویروس در کشور می‌توان به تدریج محدودیت‌ها را رفع کرده و کارها را از سر بگیریم. این اقدامات به کمک یکدیگر و در طول زمان به صورت کنترل شده میسر خواهد شد.
 
اما کمی پیش از دانمارک و نروژ، اتریش اعلام کرده بود قصد برگزاری جشن بعد از عید پاک را دارد.
 
اتریش با ایتالیا که به شدت درگیر شیوع کروناویروس شده هم‌مرز است. این کشور قصد بازگشایی برخی مغازه‌ها را دارد اما همزمان قرار است الزام پوشیدن ماسک را به طور گسترده‌تری از تاریخ ۱۴ آوریل اعمال کند.
 
زِباستیان کورْتْس، صدراعظم اتریش البته اعلام کرده در صورت افزایش مجدد شمار مبتلایان به کروناویروس جدید در این کشور ممکن است "ترمز اضطراری" لازم باشد.
 
به گفته وی، مغازه‌های کوچک، فروشگاه‌های سخت افزار و مراکز باغبانی مجاز به بازگشایی خواهند بود اما تعداد محدودی از افراد اجازه ورود و تجمع در مغازه‌ها را خواهند داشت که همگی نیز باید از ماسک استفاده کنند. فروشگاه‌ها و مغازه‌های بزرگ‌تر از تاریخ یکم می مجاز به بازگشایی هستند.
 
بسته به آمار مبتلایان و قربانیان جدید کووید-۱۹ در اتریش که از تاریخ ۱۶ مارس وارد قرنطینه شد، رستوران‌ها، هتل‌ها و مدارس می‌توانند اواسط ماه مه بازگشایی شوند.
 
استفاده از ماسک همانطور که هم‌اکنون در مغازه‌های اتریش اجباری است، در حمل و نقل عمومی نیز اجباری خواهد شد.
 
وضعیت شیوع کروناویروس در اتریش در هفته آینده برای تصمیم‌گیری درمورد برگزاری جشن بعد از عید پاک تعیین‌کننده خواهد بود.
 
تاکنون اتریش شاهد ابتلای ۱۲ هزار و ۶۳۹ نفر به کووید-۱۹ و جان باختن ۲۴۳ نفر در جمعیت ۸.۹ میلیون نفری خود بوده است.
 
در جمهوری چک نیز که در تاریخ ۱۲ مارس اعلام وضعیت اضطراری شده و از چهار روز بعد از آن مرزهای کشور بسته شدند، قرار است بیشتر مغازه‌ها از روز پنج‌شنبه بازگشایی شوند.
 
در حال حاضر سوپرمارکت‌ها، داروخانه‌ها و فروشگاه‌های باغبانی در چک مجاز به فعالیت هستند.  بنا به گفته وزیر صنعت و تجارت این کشور، مغازه‌هایی که قرار است بازگشایی شوند، شامل فروشگاه‌های فروش مصالح ساختمانی، لوازم سرگرمی و دوچرخه هستند.
 
کلیه فروشگاه‌ها ملزم به داشتن مواد ضدعفونی‌کننده و دستکش‌های یک‌بار مصرف در ورودی‌های خود برای مشتری‌ها هستند و رعایت اصول فاصله‌گذاری اجتماعی نیز همچنان اجباری خواهد بود.
 
فروشگاه‌های بیشتری ممکن است بعد از عید پاک در چک بازگشایی شود و دولت این کشور روز دوشنبه طرحی را برای کاهش ممنوعیت‌های مربوط به مسافرت به خارج از کشور برای مسائل کاری، ملاقات با خانواده یا موارد پزشکی پیشنهاد داد. البته هر کسی که از سفر به این بازگردد باید تحت قرنطینه دوهفته‌ای قرار گیرد.
 
جمهوری چک تاکنون در میان جمعیت ۱۰.۷ میلیون نفری خود ۵۰۱۷ مورد ابتلا به کووید-۱۹ و ۸۸ قربانی ناشی از آن را ثبت کرده است.
 
جوزپه کونته، نخست وزیر ایتالیا نیز در حال رایزنی با متخصصان و مشاوران پزشکی است تا درمورد تسهیل وضعیت قرنطینه سراسری این کشور که تقریباً تمامی کسب‌وکارها را حداقل تا تاریخ ۱۳ آوریل متوقف کرده، تصمیم‌گیری کند.
 
به گفته مقامات این کشور، کسب‌وکارها و تجارت‌های مربوط به بخش کشاورزی و بهداشتی و شرکت‌های تجهیزات مکانیکی مرتبط با آن‌ها می‌توانند در اواسط آوریل بازگشایی شوند.
 
در صورت کاهش تعداد موارد و مرگ و میرهای ناشی از کروناویروس، محدودیت‌های اجتماعی می‌تواند به صورت تدریجی با بازگشایی برخی مغازه‌ها کاهش یابند اما کافه‌ها و رستوران‌ها همچنان بسته باقی خواهد ماند. قوانین مربوط به فاصله‌گذاری اجتماعی نیز همچنان به قوت خود باقی می‌مانند.
 
بنا بر گزارش اسکای نیوز، کشورهایی مانند ژاپن و سنگاپور به نمونه‌هایی برای احتیاط بیشتر مقامات اروپایی جهت رفع محدودیت‌های قرنطینه تبدیل شده‌اند. هردوی این کشورهای آسیایی پس از کاهش محدودیت‌های قرنطینه با موجی از شیوع جدید مواجه شدند که ژاپن را مجبور به اعلام وضعیت اضطراری برای توکیو و شش منطقه دیگر و سنگاپور را به آغاز قرنطینه منطقه‌ای یک ماهه مجبور کرد.
 
 
 
ایسنا
 
 


اتحادیه اروپااروپاشیوع کرونا در اروپاکرونا در ایتالیاکرونا در اسپانیاکرونا در دانمارککرونا در نروژکووید 19COVID 19کروناکرونا ویروسویروس کروناcorona virusاخبار کرونااخبار سلامتکرونا در شرق آسیا


نام *

دیدگاه شما *

  برای ارسال دیدگاه بدون نیاز به تایید، ابتدا وارد شوید یا ثبت نام کنید.

  دیدگاه‌ها

هیچ نظری ثبت نشده است. اولین نظر را شما بدهید.

9005

تعداد اعضا

4674

بازدید امروز

5946

بازدید دیروز

9

متخصصین آنلاین

171

میهمان آنلاین

25349633

کل بازدیدها

تماس با ما

نام *

ایمیل *

متن پیام *

ارسال

نرم افزار اندروید سایت

مجوزها

logo-samandehi
مرجع متخصصان سلامت ایمنی و محیط زیست HSEEXPERT Copyright © 2011- "HSEEXPERT.com" . All rights reserved. Designed by TAMDATA