آیا خواب عمیق موجب دفع مواد سمی مغز می شود؟

 
مطالعه جدید نشان می دهد مراحل مختلف خواب به مغز فرصت می دهد تا خودش را از مواد سمی احتمالی پاکسازی نماید.
 
محققان دریافتند در طول خواب عمیق، به نظر می رسد فعالیت موج آهسته سلول های عصبی، فضایی را برای مایع مغزی نخاعی ایجاد می کند تا به شکل هماهنگ به داخل مغز وارد و خارج شوند؛ فرآیندی که تصور می شود موجب پاکسازی ضایعات متابولیکی می شود.
 
 
«لورا لوئیس»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه بوستون آمریکا، عنوان می کند: «این ضایعات شامل بتاآمیلوئید است؛ پروتئینی که به شکل غیرعادی در مغز افراد مبتلا به زوال عقل انباشت می شود.»
 
 
ایشان تاکید داشت که هنوز اثبات نشده است که خواب عمیق به پیشگیری از زوال عقل یا سایر بیماری ها کمک می کند.
به گفته وی، «هدف نهایی این تحقیق این است که دریابیم چرا کیفیت بد خواب با ریسک بالاتر انواع مشکلات مزمن نظیر زوال عقل، بیماری قلبی و افسردگی، مرتبط است.»
 
 
محققان می دانند که مایع مغزی نخاعی به پاکسازی ضایعات متابولیکی از مغز کمک می کند. همچنین می دانند که این فرایند در طول خواب تقویت می شود. اما دلایل این موضوع هنوز نامعلوم باقی مانده است.
 
 
محققان با بررسی ۱۱ فرد سالم در طول خواب و انجام اسکن MRI برای کنترل جریان مایع در مغز و ارزیابی فعالیت الکتریکی سلول های مغز دریافتند خواب عمیق به تقویت مغز کمک کرده و به مغز اجازه می دهد تا از ضایعات روزانه رهایی یابد و این خانه تکانی روزانه به تقویت عملکرد مغز کمک می کند.
 


اخباراخبار HSEخبر HSEاخبار ایمنیاخبار سلامتاخبار محیط زیستhse newsخبرهای ایمنیآیا خواب عمیق موجب دفع مواد سمی مغز می شود؟


نام *

دیدگاه شما *

  برای ارسال دیدگاه بدون نیاز به تایید، ابتدا وارد شوید یا ثبت نام کنید.

  دیدگاه‌ها

هیچ نظری ثبت نشده است. اولین نظر را شما بدهید.

9166

تعداد اعضا

2803

بازدید امروز

10706

بازدید دیروز

19

متخصصین آنلاین

1

میهمان آنلاین

25914882

کل بازدیدها

تماس با ما

نام *

ایمیل *

متن پیام *

ارسال

نرم افزار اندروید سایت

مجوزها

logo-samandehi
مرجع متخصصان سلامت ایمنی و محیط زیست HSEEXPERT Copyright © 2011- "HSEEXPERT.com" . All rights reserved. Designed by TAMDATA