علی مظفری در همایش مهارتهای زندگی در محیط کار ایمن در بندرعباس افزود: رعایت مدل خود بازرسی کارگاهها الزامی است.
مظفری با اشاره به اینکه بر اساس مصوبه سال ۹۲ شورای فنی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی کارگاههای با بیش از ۲۵ نفر کارگر مشمول استقرار کمیتههای نظارت فنی هستند گفت: با مصوبه جدید شورای فنی وزارت کار همه کارگاهها افزون بر آموزشهای فنی باید نسبت به استقرار ناظر فنی در کارگاه اقدام کنند.
مدیر کل بازرسی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی کشور با اشاره به اینکه در هرمزگان ۱۶ نفر کار بازرسی سلامت و ایمنی کار از دو هزار ۶۰۰ کارگاه کوچک و بزرگ استان را انجام میدهند که باید خود کارگاهها نیز آیین نامهها و نکات فنی مربوط به ایمنی کار را در دستور کار جدی قرار دهند.
مظفری گفت: بیش از ۳۵۰ هزار نفر در کارگاههای استان مشغول کارند که این شمار لزوم آموزش مهارتهای فنی و ایمنی کار به ویژه در حوزه صنعت نفت، گاز و پتروشیمی به خاطر ریسک بالا در حوزه ایمنی را دوچندان کرده است.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی هرمزگان هم گفت: سقوط از ارتفاع، برق گرفتگی و رعایت نکردن نکات ایمنی هنگام کار سه عامل اصلی وقوع حوادث کار در هرمزگان است.
محمد علی سلیمی افزود:از ابتدای سال تاکنون در محیطهای کارگاهی استان ۱۴۵ فقره حادثه رخ داده است که بخش ساختمان با ۹۱ فقره حادثه بیشترین بخش کارگاهی حادثه خیز در استان بوده است.
سلیمی افزود:حوادث در بخش ساختمان نسبت به پارسال ۴۶ درصد کاهش دارد.
وی گفت:بازرسی فنی از کارگاههای ساختمانی به علت وقوع بیشترین حوادث کارگاهی در استان دراولویت اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان است.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی هرمزگان با اشاره به اینکه همه کارفرمایان باید برای گرفتن گواهی نامه سلامت ایمنی در محیط کار اقدام کنند، گفت: ارتقای شرایط ایمنی محیط کار، بهبود روابط کارگرو کارفرما وکاهش خطارت ناشی از حوادث کاری از اهدافی شورای فنی اداره کار در استان است.