به گزارش ایرنا از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، یدالله سبوحی با اشاره به لزوم توسعه فناوری های کارآمد و فعالیت های دانش بنیان افزود: بهینه سازی انرژی و محیط زیست مجموعه اقدامات و ساز و کارهای بهم پیوسته و سازگار با یکدیگر را شامل می شود و تحقق برنامه های بهینه سازی انرژی و محیط زیست مشارکت مجموعه ذینفعان را شامل می شود که در سطح کل اقتصاد و در بخشهای تولیدی و خدماتی پراکنده هستند. از این رو به دلیل پوشش بزرگ انرژی در بخش اقتصاد کشور با نگاهی ملی سعی بر رفع موانع و مشکلات با همکاری تمام فعالان در بخش انرژی داریم.
سبوحی تصریح کرد: ستاد بهینه سازی انرژی و محیط زیست با توجه به درک مشخص از مسایل انرژی کشور و به منظور تسریع رفع موانع برای افزایش کارایی انرژی در اقتصاد ملی در آذر ماه سال 1392 با هدف پیگیری خط مشی مدیریت جامع انرژی، ایجاد هماهنگی بین دستگاههای اجرایی و جلب مشارکت ذینفعان در عرصه بهینه سازی انرژی و محیط زیست در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اسلامی ایران سازماندهی شد.
به گفته وی، ستاد براساس چشم انداز توسعه پایدار بخش انرژی ماموریت و اهداف فعالیت خود را تعریف نموده و تحقق اهداف را از طریق برنامه های عملیاتی پیگیری می کند.
دبیر ستاد بهینه سازی انرژی و محیط زیست معاونت علمی افزود: شناسایی اسناد بالادستی، بررسی حجم و وزن بخش های مختلف سیستم انرژِی، شناسایی روش های توسعه فناوری، شناسایی فناوری و سر فصل های تحقیقاتی مورد نیاز و اولویت بندی فناوری ها و عناوین فعالیت های تحقیقاتی را از مراحل کار تدوین سند ملی بهینه سازی انرژی و محیط زیست است.