به گزارش خبرنگار مهر، محققان تمام مطالعاتی که قبلا در این زمینه و بر روی بیش از ۴۴ هزار تن صورت گرفته بود را مورد بررسی قرار دادند.
بررسی ها نشان داد در بیمارانی که گرایش بیشتری به مذهب دارند علائم و مشکلات سرطان کمتر بوده و توانایی آنها به انجام کارهای روزانه بیشتر است. محققان می گویند تاثیر مذهب در آن دسته از بیماران که به جنبه های روحانی آن عقیده قلبی دارند و برای زندگی معنی خاصی قائلند و خود را متصل به نیروی برتر خداوند می دانند بیشتر است.
مطالعات نشان داد که در این بیماران اضطراب و افسردگی به درجات کمتری دیده می شود و این تاثیر هم از جانب اعتقادات قلبی فرد به جنبه های روحانی مذهب است و هم بودن در گردهمایی ها و مراسم مذهبی می تواند بر روحیه این افراد تاثیر مثبتی برجای بگذارد.
همچنین مشخص شد که در آنهایی که خدا را منشا نیکی و خوبی ها می دانند و احساس می کنند می توانند با او در ارتباط بوده و از او کمک بگیرند هم وضعیت سلامت روحی و هم سلامت جسمی در درجات بهتری قرار می گیرد و آنها که عقیده دارند هر آنچه که پیش آمده مقدر خداوند بوده و حکمتی در آن است و زندگی و مرگ را در یک مسیر مشترک می بینند بهتر با بیماری خود کنار می آیند.