به گزارش وب دا، مديركل دفتر آموزش و ارتقاي سلامت وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشكي با اشاره به اینکه این جشنواره هم اکنون در مرحله فراخوان دارد از اعلام آمادگی 5 کشور حوزه مدیترانه شرقی برای حضور در این جشنواره خبر داد و افزود: رسانه ها تولیدات تصویری و دیجیتال پژوهشها و برنامه های خود در خصوص فرهنگسازی در حوزه سلامت در این جشنواره ارائه می كنند.
دكتر فاطمه رخشاني با اشاره به نقش مهم آموزش و شیوه های آموزشی در اطلاع رسانی سلامت، اظهار داشت: استفاده از بسترهای موجود فناوری مانند تلفن همراه یكی از اصلی ترین برنامه های دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی است.
وی از ایجاد كلوپ برای بیماریها و مسایل بهداشتی مختلف خبر داد و اضافه كرد: كاربران تلفن همراه با ورود به این كلوپ ها می توانند اطلاعات لازم را دریافت كنند.
مديركل دفتر آموزش و ارتقاي سلامت وزارت بهداشت بر جذابیت پیام های سلامت تاكید و تصریح كرد: استفاده از هنرمندان و نویسندگان برای ایجاد سرگرمی و ماندگاری آموزش های سلامت یكی دیگر از برنامه های دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشكی است.
دكتر رخشاني گفت: طراحی بازیهای رایانه ای با موضوع سلامت كه از جذابیت لازم نیز برخوردار باشند امسال مورد توجه و در دستور كار قرار دارد.
بر اساس این گزارش، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشكی سمنان در این جشنواره گفت: هدف از برگزاری این جشنواره درگیر كردن ذهن افراد جامعه با مساله سلامت بوده است.
دكتر جعفر جندقي افزود: انسان امروز با موج بیماری های غیرواگیر مواجه است و با رشد جمعیت این گونه بیماریها نیز رو به افزایش است.
وی مصرف دخانیات، كم تحركی و حوادث ترافیكی را از مهمترین معضلات بهداشتی امروز جامعه عنوان و خاطرنشان كرد: بیش از 60 درصد از مرگ و میرها در جوامع در حال توسعه به دلیل عوارض قلبی، حوادث و سرطان ها اتفاق می افتد.
وی اظهار داشت: نوع و سبك زندگی نقش مهمی در سلامت انسان ها دارد و با ارائه پیامهای مناسب سلامت می توان كمك شایانی به روش زندگی افراد كرد.