حسین جعفری در گفتوگو با خبرنگار شهری خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با بیان اینکه سه نقطه از شهر تهران برای تاسیس زبالهسوز در حال بررسی است، گفت: مطالعات نهایی ما توسط مشاور در حال انجام است تا با شاخصهایی اجتماعی و زیستمحیطی مانند جهت وزش باد، فاصله از محل سکونت و ... تعیین تکلیف شود تا کمترین آلودگی را داشته باشد .
وی با اشاره به اینکه موضوع احداث سه زبالهسوز جدید در دستور کار بخش پژوهشی و مکانیابی سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران است، افزود: این سه مرکز، پس از احداث دارای ظرفیت زبالهسوزی پایتخت به همان میزان تولید پسماند تهران خواهند بود که البته تحقق این موضوع بستگی به میزان مشارکت بخش خصوصی دارد.
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران از تولید روزانه 6000 تن زباله در تهران خبر داد و افزود: 8400 تن زباله هر روزه توسط شهرداری تهران مدیریت میشود که این شامل زبالههای خانگی، اداری، بیمارستانی و شهرکهای مختلف میشود که تنها 1300 تا 1400 تن از آنها به عنوان پسماند خشک جمعآوری میشوند.
جعفری در ادامه با اشاره به قانون مدیریت پسماند بیمارستانی، بیان کرد: براساس این قانون، هر واحد تولید کننده زباله موظف به بیخطرسازی آنهاست ولی مدیریت آن در سطح کلان بر عهده وزارت بهداشت است.
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران به تفاهم این سازمان با وزارت بهداشت اشاره کرد و گفت: براساس این تفاهمنامه میتوانیم زبالههای بیمارستانی را به وسیله زبالهسوزی که به این منظور ایجاد خواهد شد، امحا کنیم که ساخت این زبالهسوز در حال حاضر در مراحل اولیه مطالعات قرار دارد و در شش ماهه اول سال جاری نیز تعیین تکلیف میشود.
به گفته مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران روزانه 50 تا 90 تن زباله بیمارستان در سطح تهران جمعآوری میشود.
منبع : خبرگزاری ایسنا