ارتقای ایمنی ده هزار کیلومتر جاده با فروش اوراق مشارکت و سهام کارخانجات دولتی

رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای از بهسازی 10هزار کیلومتر جاده از محل فروش اوراق مشارکت و سهام کارخانجات دولتی در سال جاری خبر داد و گفت: امسال بیش از 500 میلیارد تومان برای بهسازی جاده‌ها اختصاص می‌یابد.شهریار افندی‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبری فارس «توانا» درباره شناسایی جاده‌های غیر‌ایمن و برنامه‌های سازمان راهداری برای ایمن‌سازی محور‌های مواصلاتی، اظهار داشت: در سال جاری محورهای اصلی که بیشترین تصادفات در آنها رخ می‌دهد شناسایی شده‌اند.
وی ادامه داد: در حال حاضر 26 هزار کیلومتر راه شریانی در کشور وجود دارد که بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده بیش از 30 درصد از این راه‌ها در سال جدید تحت پوشش برنامه بهسازی و رفع نقاط پرحادثه قرار خواهد گرفت.
معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه بحث ایمن‌سازی محورها و رفع نقاط پرحادثه اصلی‌ترین برنامه سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در سال 90 است، حاطرنشان کرد: همچنین برنامه داریم با توسعه مراکز مدیریت راه‌ها در استان‌های کشور، زمینه را جهت ‌برنامه‌ریزی نگهداری، روسازی و بهسازی راه‌ها با روش دقیق‌تری آماده کنیم.
رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استفاده از سیستم‌های هوشمند نظارتی در جاده‌ها و ایجاد بانک‌های اطلاعاتی راه‌های شریانی کشور از دیگر ‌برنامه‌های سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور در سال جاری اعلام کرد.

* اختصاص 500 میلیارد تومان در سال جاری برای بهسازی جاده‌ها

افندی‌زاده با اشاره به اینکه تلاش می‌کنیم در سال جاری بیش از 500 میلیارد تومان از منابع عمومی سازمان راهداری را در اختیار بهسازی جاده‌ها قرار دهیم، ادامه داد: این مبلغ برای انجام مواردی شامل نصب علائم، نصب تجهیزات ایمنی و نصب دوربین‌های ثبت سرعت هزینه می‌شود.
معاون وزیر راه و شهرسازی ضمن اشاره به بازسازی و بهسازی محور‌های مواصلاتی در قالب خرید خدمت، اظهار داشت: بدین ترتیب شرکت‌های پیمانکار و شرکت‌های علاقمند می‌توانند با فراخوان عمومی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، به این سازمان مراجعه کنند و برای نصب دوربین‌های ثبت سرعت و ثبت تخلفات داوطلب شوند.
رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای ادامه داد: این شرکت‌‌ها پس از برنده شدن، نصب و نگهداری دوربین‌ها را برعهده خواهند داشت و بازگشت سرمایه از طریق در آمد‌‌های حاصل از اخذ جرائم خواهد بود.

* بهسازی 10هزار کیلومتر جاده از محل فروش اوراق مشارکت و سهام کارخانجات دولتی

افندی‌زاده با اشاره به اینکه هم‌اکنون محورهای نیازمند بهسازی شناسایی شده است، تصریح کرد: در سال جاری تصمیم داریم حدود 10هزار کیلومتر راه را از محل فروش اوراق مشارکت و نیز فروش سهام کارخانجات دولتی بهسازی کنیم.
رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خاطرنشان کرد: هوشمند کردن جاده به سیستم‌های نوین، نصب علائم و تجهیزات، نصب تجهیزات ایمنی و ارتقای آنها، نصب دوربین‌های ثبت سرعت و بهسازی جاده‌ها از راه اصلی به بزرگراه و غیره، جزو موارد بهسازی جاده‌ها بوده که امید است بتوانیم تا ابتدای سال 91 آن را به اتمام برسانیم.

* 22 ارگان دست‌اندرکار ایمنی جاده‌ها هستند؛ همه تقصیر‌ها را گردن وزارت راه نیاندازید

افندی‌زاده با اشاره به اینکه بحث ایمنی جاده‌ها با 22 ارگان ‌در ارتباط است، اظهار داشت: قطعاً فعال بودن تمامی ارگان‌ها همانند پلیس راه، هلال‌احمر، اورژانس، وزارت راه و شهرسازی و سایر ارگان‌های دیگر مرتبط با جاده، می‌تواند هدف برنامه پنجم که کاهش 10 درصد تصادفات در هر سال است را محقق کند.
معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه جاده‌های کشور بر اساس آخرین استاندارد‌ها ساخته می‌شود، اظهار داشت: نیروی انسانی اصلی‌ترین عامل بروز تصادفات رانندگی است؛ جاده‌ها بر اساس اصول فنی و شرایط فنی ساخته می‌شود، هر جاده‌ای قوس و شیب مشخص دارد و طبق استانداردهای کافی ساخته می‌شود.
رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خاطرنشان کرد: ساخت جاده طبق استاندارد‌های معین قطعاً به بروز سانحه نمی‌انجامد و کسی نمی‌تواند وزارت راه و شهرسازی را در این‌باره مقصر کند.
معاون وزیر راه و شهرسازی ضمن اشاره به اجرای قوانین جدید راهنمایی و رانندگی از 15 آذر‌ماه سال جاری، تصریح کرد: قطعأ این مورد نیز موجب کاهش تصادفت رانندگی خواهد شد.
رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای با بیان اینکه در زمینه فرهنگ‌سازی تردد باید بیشتر کار کنیم، گفت: جاده و وسیله نقلیه استاندارد تنها حدود 30 درصد تلفات را کاهش می‌دهد در حالی که عمده تلفات سوانح رانندگی کشور ناشی از عوامل انسانی است که در این زمینه دستگاه‌های ارتباط جمعی باید فعال‌تر شوند.
شهریار افندی زاده برقراری ایمنی را ناشی از تعامل مطلوب بین ارگان‌ها عنوان کرد و افزود: باید کنترل ویژه‌ای از سوی پلیس راه بر جاده‌های کشور صورت گیرد، زیرا با حضور پلیس راه در محورها تصادفات کمتری رخ می‌دهد و این نشان‌دهنده نقش نیروی انسانی در کنترل سوانح رانندگی است.

منبع: سایت ایمنی




نام *

دیدگاه شما *

  برای ارسال دیدگاه بدون نیاز به تایید، ابتدا وارد شوید یا ثبت نام کنید.

  دیدگاه‌ها

هیچ نظری ثبت نشده است. اولین نظر را شما بدهید.

9127

تعداد اعضا

1149

بازدید امروز

5733

بازدید دیروز

18

متخصصین آنلاین

523

میهمان آنلاین

25745610

کل بازدیدها

تماس با ما

نام *

ایمیل *

متن پیام *

ارسال

نرم افزار اندروید سایت

مجوزها

logo-samandehi
مرجع متخصصان سلامت ایمنی و محیط زیست HSEEXPERT Copyright © 2011- "HSEEXPERT.com" . All rights reserved. Designed by TAMDATA