تاريخ : 28 الي 31 مرداد 92
محل برگزاري : تهران - قسمت جنوب خیابان شهید بهشتی - حد فاصل خیابان شهید علی اکبری و شهید مفتح - مصلی بزرگ امام خمینی (ره)
ساعات بازدید: 10:30 تا 19:30
سايت نمايشگاه: http://issfair.com
درباره نمايشگاه :
نشست خبری ستاد برگزاری نمایشگاه تخصصی سیستمهای ایمنی و حفاظتی با حضورآقای امیر تیمورنژاد – مدیر نمایشگاه، آقای مهندس علی شخصیان – کارشناس و طراح سیستمهای حفاظتی، آقای مهندس فرخ مدنی – کارشناس سیستمهای اعلام و اطفای حریق و همچنین اصحاب رسانه برگزار شد.
سرویس علمی ایسنا گزارش کرد، پنجمین نمایشگاه تخصصی سیستمهای ایمنی و حفاظتی با توجه به اهمیت حفظ امنیت در کلان شهرها، بهرهگیری از سیستمهای ایمنی و حفاظتی و استفاده بهینه از تجهیزات باکیفیت و استاندارد که سبب جلوگیری از ضرر و زیانهای مالی و حتی جانی افراد میشود، برگزار میشود.
بر اساس اعلام خبرنگار واحد مرکزی خبر، تیمورنژاد مدیر برگزاری این نمایشگاه گفت، «نمایشگاه تخصصی سیستمهای ایمنی و حفاظتی با توجه به افزایش تقاضا برای استفاده از تجهیزات ایمنی و حفاظتی و افزایش تعداد اماکن و خطرهای متعدد برگزار میشود.»
همچنین باشگاه خبرنگاران در گزارش خود و از قول امیر تیمورنژاد آورد، سیستمهای ایمنی و حفاظت فقط دزدگیر و یا باز و بسته کردن اتوماتیک درهای ورودی و پارکینگ نیست. با افزایش تعداد اماکن و دغدغههای مختلف مدیران در اداره مجموعههای خود و روندهای کاریشان و برای برقراری امنیت و آرامش میتوان بسیاری از کنترل اماکن را بر عهده سیستمهای نظارتی و حفاظتی گذاشت.
وی تاکید کرد: پنجمین نمایشگاه تخصصی سیستمهای ایمنی و حفاظتی با هدف آشنا ساختن مردم و فرهنگسازی در بکارگیری تجهیزات ایمنی و حفاظتی و ارائه آخرین دستاوردهای این حرفه 28 تا 31 مرداد ماه جاری در محل مصلای بزرگ امام خمینی(ره) برگزار می شود.
به گزارش خبرگزاری نسیم، در این نشست علی شخصیان کارشناس و طراح سیستمهای حفاظتی گفت، «در حالی که اکثر دکلهای کنترل شهری، ترافیک و مخابراتی در کشور تولید میشود، اما در عرصه سیستمهای نظارت تصویری در کشور، تجهیزات بومی به صورت حرفهای نداریم.»
باشگاه خبرنگاران نیز در گزارش خود و از قول شخصیان آورد که تحریم کمک کرده تا تولید این تجهیزات در کشور انجام شود. وی گفت، گیتهایی که در ورودی سازمانها و وزارتخانهها قرار دارد، تولید داخل هستند.
شخصیان در عین حال از واردات دوربینهای بیکیفیت چینی همچون سایر کالاهایی که از این کشور وارد میشود، انتقاد کرد و افزود، کشورهای ژاپن و کره جنوبی، تولیدات بهینهای در این زمینه دارند که حتی کشورهای اروپایی از این کشورها، تجهیزات مورد نیاز خود در این بخش را تامین میکنند.
وی افزود، «معضل چینی شدن در عرصه دوربینها هم مشاهده میشود و دوربینها به سمت چین رفتهاند و کیفیت خوبی ندارند. البته گیتهای مورد استفاده در بخشهای مختلفی همچون مترو، صدا و سیما و وزارت ارشاد، صددرصد تولید داخلی هستند.»
به گزارش خبرنگار نسیم، فرخ مدنی کارشناس سیستمهای اعلام و اطفای حریق، در نشست خبری پنجمین نمایشگاه تجهیزات ایمنی و حفاظتی گفت، «در حوزه سیستمهای اعلام و اطفای حریق اصلاً بومیسازی نداریم و تاکنون کسی در این عرصه برای سرمایهگذاری پیشقدم نشده است. شاید بتوان یک قطعه را در داخل ساخت، ولی برای دریافت استاندارد، نیاز به هزینه دوچندان داریم. در ایران سیستم اعلام و اطفای حریق قابل اطمینان نداریم و در این عرصه کاری برای بومیسازی انجام نشده است.»
به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران فرخ مدنی کارشناس اعلام و اطفای حریق عصر روز گذشته در نشست خبری پنجمین نمایشگاه تخصصی سیستمهای ایمنی و حفاظتی گفت: آنچه در زمینه اعلام و اطفای حریق در کشور استفاده میشود، وارداتی است و معمولاً بیشترین تجهیزات این بخش نیز از شرکتهای اروپایی خریداری میشود که از کیفیت بالایی برخوردارند.
وی افزود: آمار دقیقی از میزان واردات تجهیزات اعلام و اطفای حریق در کشور وجود ندارد اما برآورد میشود بیش از 10 میلیون دلار خرید داریم..